Spoednummer 06 22 22 43 65

Ons team

Terug

Verloskundige

Lisa van Raalte

Op 30 november 1995 ben ik, met mijn tweelingbroer, ter wereld gekomen in het Sophia ziekenhuis (nu het Isala ziekenhuis). Samen met mijn ouders, broer en tweelingbroer, ben ik opgegroeid in Zwolle.

Ik ben een echt ‘mensenmens’ ik hou van luisteren maar zeker ook van kletsen. Verder heb ik altijd interesse gehad in de geboortezorg, vol verwondering keek ik op naar de verloskunde. In 2019 besloot ik dan ook uit mijn comfort zone te stappen door een nieuw avontuur aan te gaan; emigreren naar Antwerpen om daar te studeren. In februari 2022 ben ik afgestudeerd als ‘vroedvrouw’ en ja een avontuur was het zeker! Na mijn studie ben ik met mijn partner, waar ik inmiddels al bijna 12 jaar mee samen ben, gaan samenwonen in Zwolle. Als verloskundige ging ik aan de slag op Urk. Tijdens diensten sliep ik op een locatie van de verloskundigenpraktijk. Ik heb hier leerzame, soms ook moeilijke maar bovenal mooie momenten met gezinnen mogen delen.

 

Op 28 oktober 2023 zijn mijn partner en ik voor het eerst ouders geworden van onze zoon ‘Tobi’. Deze bijzondere gebeurtenis heeft uiteraard veel met mij als mens maar ook als verloskundige gedaan. Ik kijk er naar uit om weer aan de slag te gaan in de geboortezorg. Dit keer dichterbij huis. Per maart 2024 kom ik het team van Bloei versterken.

Team

Andere gezichten

24 maart 2020

Lida Groot Jebbink-Postmus

Lees meer