Spoednummer 06 22 22 43 65

Ons team

De gezichten van Bloei

Verloskundige

Lida Groot Jebbink-Postmus

Ik ben Lida Groot Jebbink-Postmus. In 1989 kwam ik in onvolkomen stuitligging ter wereld in het ziekenhuis van Leeuwarden. Al van jongs af aan wist ik dat verloskunde het vak is wat ik wil uitoefenen.

Maak kennis

Verloskundige

Maaike Stals

Ik ben Maaike Stals. In 1990 ben in het ziekenhuis in Zwolle geboren wat toen nog het Sophia Ziekenhuis was. Ook ben ik in Zwolle opgegroeid. Op de peuterspeelzaal pakte ik al de huilende baby’s uit hun wieg en op de basisschool wist ik het: ik wilde verloskundige worden!

Maak kennis

Verloskundige

Lydia Suurbeek-Hendrikse

Ik ben Lydia, Verloskundige en echoscopist.
Sinds 2013 ben ik verloskundige en sinds 2017 ook echoscopist.

Maak kennis

Verloskundige

Femke Breden

In 1997 ben ik, Femke Breden, geboren na een hele vlotte thuisbevalling als 2e in het gezin. Thuis is in mijn geval Vaassen, een dorp tussen Apeldoorn en Zwolle.

Maak kennis

Verloskundige

Tirza ’t Lam

Ik ben Tirza ’t Lam. Geboren in 1996 in Meerkerk, Zuid-Holland. Ik ben opgegroeid onderin Friesland als jongste van een gezin met 4 dochters. Al op jonge leeftijd had ik de droom om verloskundige te worden en ben hier helemaal voor gegaan.

Maak kennis

Verloskundige

Lisa van Raalte

Op 30 november 1995 ben ik, met mijn tweelingbroer, ter wereld gekomen in het Sophia ziekenhuis (nu het Isala ziekenhuis). Samen met mijn ouders, broer en tweelingbroer, ben ik opgegroeid in Zwolle.

Maak kennis