Spoednummer 06 22 22 43 65

Ons team

Terug

Verloskundige

Tirza ’t Lam

Ik ben Tirza ’t Lam. Geboren in 1996 in Meerkerk, Zuid-Holland. Ik ben opgegroeid onderin Friesland als jongste van een gezin met 4 dochters. Al op jonge leeftijd had ik de droom om verloskundige te worden en ben hier helemaal voor gegaan.

 

Ik heb in het laatste jaar van de middelbare school meegedaan aan de selectieprocedure en zo kon ik na het behalen van mijn diploma beginnen op de Verloskunde Academie in Groningen. In 2017 ben ik hier afgestudeerd als verloskundige. Een droom die uitkwam! In 2019 heb ik mijn echo diploma gehaald en sinds 2020 plaats ik ook spiralen. Ik vind dit beide hele leuke toevoegingen aan ons vak.

Na het afronden van mijn studie ben ik naar Zwolle verhuisd en de afgelopen jaren heb ik in en rondom Zwolle gewerkt. Ik woon hier samen met mijn vriend. De afgelopen maanden heb ik mijn droom nageleefd om als verloskundige een tijdje in Afrika te werken. Na deze mooie ervaring ben ik nu weer terug in Nederland en kom ik het team van Bloei versterken. Ik heb een paar jaar geleden een paar maanden bij Bloei gewerkt, dus misschien ben ik voor sommigen van jullie nog wel een bekend gezicht.

We hebben een prachtig vak en het blijft een voorrecht om aanwezig te kunnen zijn bij een zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere tijd in jullie leven!

Team

Andere gezichten

24 maart 2020

Lida Groot Jebbink-Postmus

Lees meer